+31 (0)6 287 84 963

 

Creativiteit is de rode

   draad in mijn leven

Sinds april 2010 is Jolanda gestart met haar eigen onderneming.

Met ST!LUS MEUBELDESIGN vindt ze uitdaging in hetgeen waar ze goed in is. Bedenken en creëren! Meubels maakt ze al  een geruime tijd. In het proces van ontwerp tot productie kijkt Jolanda nog steeds door de ogen van een modelmaker. Dat biedt meer mogelijkheden en maakt haar meubels onderscheidend.

Met ST!LUS heeft u met één persoon te maken die uw project begeleidt van begin tot het eind... uw rode draad... van idee tot product!

ST!LUS MEUBELDESIGN is gevestigd in Hout Blerick en deelt een grote werkplaats met Hout Techniek Venlo.

Wie is
ST!LUS?

Hier is alle benodigde professionele apparatuur voor een optimaal en resultaat aanwezig.

De werkplaats
Vakmanschap gegarandeerd

Uw specifieke ontwerp is bij ST!LUS MEUBELDESIGN in goede handen!

➜Start.html
Jolanda Titulaer

ST!LUS MEUBELDESIGN ontwerpt en maakt meubels naar de wens en idee van de klant. Tafels in alle variaties hebben bij ST!LUS bijzondere aandacht. De tafel is het onmisbare middelpunt van het interieur, en laat zien wie u bent.

Aan de tafel herken je de eigenaar. Durf te combineren met meerdere materialen. Laat u tafel meer zijn dan alleen maar functioneel. Maak het spannend, bijzonder, verrassend en een tafel blijft je boeien!

ST!LUS laat u trots zijn op uw eigen unieke tafel. Trots omdat uw idee en gevoel erachter zitten. ST!LUS vertaalt uw idee naar een doordacht ontwerp. Elkaar prikkelen en voeden met wederzijdse ideeën. Dat geeft uw meubelstuk veel meer diepgang en betekenis. ST!LUS bekijkt het maken van meubels niet met beperkingen maar met mogelijkheden om het gewenste ontwerp te creëren.

Kortom... u heeft een idee... ST!LUS maakt!

Hiervoor is Jolanda 16 jaar als Allround modelmaker werkzaam geweest bij Vostermans Tooling & Prototyping. Een mooi boeiend vak waar je constant alert, geduldig, innovatief en zeker creatief moet zijn. In die jaren heeft Jolanda veel geleerd, gezien, gemaakt en met al die kennis het talent ontwikkelt 2D tekeningen 3D te visualiseren. Vooral het bedenken van creatieve oplossingen voor iets wat onmogelijk lijkt heeft haar altijd getriggerd.

Zie ook Jolanda’s profiel pagina